Drupaleuven

Drupalistas uit de regio Leuven

Meer informatie over de Drupal User Group Leuven

Wie zijn wij en wat is ons doel? Drupal

Drupalistas uit Leuven en ruime omgeving die op maandelijkse tijdstippen samen komen om ideeën over het Drupal CMS uit te wisselen.

Drupal in een open source content management platform dat gebruikt wordt door miljoenen websites en internet applicaties. Het wordt onderhouden en verder uitgewerkt door een actieve community van mensen over de gehele wereld.

De Leuvense Drupal User Group werd opgestart om:

  • Ideeën uit te wisselen.
  • Een vaste plaats te voorzien waar Drupal ontwikkelaars van de regio elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken.

Natuurlijk is iedereen die eens een kijkje wilt komen nemen op onze bijeenkomsten van harte welkom! Je hoeft daarvoor natuurlijk niet zelf met Drupal bezig te zijn of uit de regio te komen. Onze bijeenkomsten zullen natuurlijk ook niet altijd enkel en alleen over Drupal gaan, maar ook over andere zaken die met het web te maken hebben. (HTML5, Responsive designs en andere hot topics)

Verder proberen we op deze site enkel informatie met betrekking tot deze lokale bijeenkomsten te plaatsen, voor algemene vragen/informatie verwijzen wij je graag door naar de drupal.be website.

Indien je graag snel op de hoogte blijft van informatie omtrent de meetings kan je je best registreren op deze website of door op Twitter de hashtag #drupaleuven in het oog te houden.

Drupaleuven ging to nu toe door bij Dataflow, op de Interleuen laan 17, Leuven. Zoals dez kaart hieronder aangeeft.

Nu gaat het door bij ONE Agency, ook een deel van de Ausy Group en dat gebouw ligt achter dat van Datflow. Deze kaart illustreert dit:

 

Om hier te geraken neem je de oprit na die van Dataflow (als je van de Brabanthal komt). 

Tijdens de zoektocht naar een passend logo, kwam Nicolas Leroy op het idee om het bekende Leuvense Fonske te gebruiken.